Meny Stäng

Tänk på varandra och stör inte i onödan

Så här i juletid är de många som är lediga samtidigt. Vissa utnyttjar ledigheten till att slappna av och vila, andra till att renovera lägenheten. Därför är det extra viktigt att vi visar varandra hänsyn och inte stör i onödan.

Några exempel på våra ordningsregler

  • Stör ej kringboende med musik eller fest efter klockan 23.00 eller före klockan 07.00 vardagar och 09.00 övriga dagar. Undantag härifrån får göras endast av särskild, mera sällan förekommande anledning.
  • Iaktta tystnad nattetid, särskilt i trappuppgångar och vid stängning av dörrar.
  • Utför ej störande arbeten (t.ex. borra eller spika i väggar) efter klockan 21.00 eller före klockan 07.00 vardagar och 09.00 övriga dagar.

Här kan du läsa mer om trivselregler.

sv_SESvenska