Meny Stäng

Snart nya köksfönster och balkongdörrar i låghuset

Inlägget uppdaterat 7 september 2022.

Vi har beställt nya köksfönster och balkongdörrar till alla lägenheter i låghuset.

Bytet kommer att ske under fjärde kvartalet i år av Mockfjärds som har utfört mätningar i augusti. Vecka 43 (med start 24 oktober) levereras material i början på veckan och i mitten på veckan så kommer montering börja ske i lägenheterna. I aktuell tidplan kommer monteringen vara klar under vecka 46 och besiktning ske vecka 48.

Varje besök kommer att aviseras direkt av Mockfjärds för varje lägenhet med information om förberedelser och detaljer för tillträde samt kontaktuppgifter för frågor. Viktigt! Om ni inte är hemma de aktuella dagarna måste ni lägga nyckel i tuben annars kan föreningen komma att faktureras extra.

Vi gör detta för att få bättre värmeekonomi och dämpa ljudnivån. Köksfönster och balkongdörrar i låghusen är de enda fönster som fortfarande är original från 1962, alla andra är utbytta tidigare.

Fönstren och balkongdörren kommer att ha persienner monterade och fungera som de befintliga. Däremot kommer balkongdörren att bli i helglas. Helglas ger både bättre ljusinsläpp och är säkrare mot inbrott.

OBS! Inga mått stämmer i bilden, det är endast en skiss.
sv_SESvenska