Meny Stäng

Vårstädning, mat och dryck 14 maj

Lördag 14 maj kl 09:00 träffas vi utanför Spelvägen 15.

Under arbetets gång serveras öl, läsk och snacks. Efter arbetet går vi hem och klär upp oss inför kvällens supé. Vi träffas utanför Spelvägen 19 ca kl 18:00 där föreningen bjuder på middag bestående av:

Den ädlaste delen av frigående grisar (filén) som halstras över en glödhet bädd av förädlat lövträd (kol). Trancherad av vår utmärkta och omtalade kock. Till detta kommer det att serveras stenugnsbakad potatis. En mustig gräddsås med creme fraiche och gorgonzola. Späda salladsblad med direktimporterade kvisttomater. På drick-buffén finns brygd av humle, malt och det renaste av källvatten (öl), ett rött mustigt bärigt vin med smak av björnbär och inslag av koda eller alkoholfritt alternativ. Det kommer att finnas vegetariskt alternativ i begränsad omfattning.

Vi hoppas att så många som möjligt kan komma och att det blir fint väder.

Med vänlig hälsning

Styrelsen

P.S. Vår prisbelönte kock Micke samt okänd kallskänka önskar smaklig måltid.

sv_SESvenska